Εργοστάσιο

Το 2015 το εργοστάσιο διέυρυνε τους ορίζοντες του, ανοίγοντας τις πύλες στο ευρύ κοινό και παρουσιάζοντας τα προϊόντα παραγωγής του μέσω της ιστοσελίδας του.

Το εργοστάσιο  “ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ” ιδρύθηκε το 1970 στα Ιωάννινα από τον Σωτήρη Νικολάου. Ξεκίνησε την επιχειρηματική του λειτουργία σε ένα χώρο περιορισμένων διαστάσεων και ως οικογενειακό εργαστήριο και με την μετέπειτα είσοδο του υιού Αλέξανδρου Νικολάου στην επιχείρηση, επεκτείνοντας παράλληλα τις εγκαταστάσεις του, εξειδικεύτηκε στην παραγωγή και εμπορία τσιμεντοπροϊόντων υψηλής ποιότητας.

Με βασικό άξονα την ποιότητα και την αξιοπιστία, από την αρχή της λειτουργίας του το εργοστάσιο κατάφερε γρήγορα να εδραιωθεί δυναμικά ως ένα από τα πλέον αξιόπιστα ονόματα στο χώρο των δομικών στοιχείων & υλικών. Με σταθερά ανοδική πορεία και σε συνδυασμό με τη γεωμετρικά αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων του αλλά και των υψηλότερων απαιτήσεων σε ποιότητα, το εργοστάσιο από το 2015 προέβη σε μια σειρά επενδύσεων και αναβαθμίσεων σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, από τα πρώτα στάδια του σχεδιασμού παραγωγής και της προμήθειας πρώτων υλών μέχρι την εμπορία και διακίνηση των τελικών προϊόντων.